C.R.I.S. Antrepriza de Constructii

Despre noi

S.C. C.R.I.S. Antrepriza de Constructii S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/112/1997 este o societate cu capital privat care are ca obiect principal de activitate executia de lucrari de constructii cu specific de civile (structuri si finisaje), industriale ,renovari si consolidari precum si amenajari design interior.

Avand scop permanent imbunatatirea calitatii lucrarilor si satisfacerea cerintelor clientilor, societatea si-a structurat personalul muncitor si cel de inalta calificare sub deviza “CONSTRUIM CA SI PENTRU NOI”.

Structura firmei permite derularea tuturor activitatilor ,in prezent societatea avand un numar de 100 de angajati cu contracte de munca pe perioada nedeterminata.

Derularea activitatii in decursul timpului, a impus infiintarea de ateliere de tamplarie PVC si aluminiu, precum si de confectii din lemn si metal, ceea ce a presupus investitii in dotarea cu echipament si scule specifice desfasurarii acestor tipuri de activitati. Tot in vederea diversificarii activitatii, dar si pentru completarea serviciilor oferite clientilor nostri, firma a demarat, incepand cu anul 2003, si executia lucrarilor de structuri metalice pentru hale, depozite si spatii comerciale.

Experienta acumulata in decursul anilor, precum si dorinta de a respecta cerintele clientilor nostri, au impus dotari proprii ale societatii (buldoexcavator ,autoutilitare,schele). In acelasi timp, societatea a insistat in perfectionarea profesionala a cadrelor tehnice, ca si a personalului muncitor, considerand ca aceasta este singura cale de a realiza lucrari corespunzatoare calitativ, care sa si justifice investitiile efectuate pentru dotarea firmei noastre.

In decursul timpului societatea a executat o gama extrem de diversificata de lucrari cu destinatii diferite : imobile rezidentiale, birouri, , restaurante, hoteluri, sedii administrative, hale si depozite, policlinici.